O nama

Društvo Sokol Marić je prvo privatno zaštitarsko društvo u RH, koje djeluje od 1991 godine, a do danas se razvilo u najkvalitetnije i najveće društvo za pružanje svih vrsta usluga zaštite.

Poslovna stabilnost, profesionalna odgovornost i stručnost  zaposlenika, su kategorije na koje smo iznimno ponosni  i po kojima smo prepoznati od strane dugogodišnjih klijenata društva, a za koje usluge zaštite pružamo sa preko 3600 zaposlenih licenciranih zaštitara, na razini RH.

Tjelesnom zaštitom štitimo 1.973 objekata, a na centralni dojavni sustav društva priključeno je oko 11.000 objekata. Društvo također raspolaže najvećom flotom od 265 najsuvremenijih oklopnih vozila za prijevoz vrijednosti  i sa 193 službena vozila društva.
Naša polica od 30 milijuna kuna najveća je polica od profesionalne odgovornosti na ukupnom zaštitarskom tržištu u RH.

Visoka kvaliteta usluga zaštite koje pružamo brojnim klijentima društva rezultat je dugogodišnjeg iskustva, pouzdanosti, stručnosti i neprestanog ulaganja u obrazovanje i usavršavanje kadrova, kao i profesionalne organizacije i ustroja rada.

Zaključno, svim dosadašnjim klijentima se zahvaljujemo na ukazanom povjerenju, a buduće pozivamo da se uvjere u kvalitetu i razinu usluga zaštite.

Posjedujemo certifikate ISO 9001:2008, ISO 14001:2004, ISO 27001:2005


aaa


1

2


Povratak na vrh stranice